Maak Kennis met Tennis

TCN gaat actief nieuwe leden werven

Maak Kennis met Tennis

Tennisclub Nieuwenhagen wil de jeugd maar ook 18 plussers kennis laten maken met de tennissport. Tot een aantal jaren terug was Tennisclub Nieuwenhagen (TCN) een van de grootste verenigingen van Landgraaf. Helaas is dat niet meer zo en daarom gaat TCN actief leden werven. Voor de jeugd (tot 18 jaar) betekent dit dat zij gedurende een jaar gratis lid mogen zijn van TCN. Alleen de kosten van de KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond) zullen in rekening gebracht worden. Dit is € 20,-. Iedereen van 19 jaar of ouder kan geheel gratis en vrijblijvend een gratis proefles aanvragen bij de clubtrainer Joop Bockmeulen. Na deze proefles kan dan gekozen worden voor 5 tennislessen in groepsverband. Daarna bestaat de mogelijkheid om lid te worden van TCN. Dit lidmaatschap zal dan tegen een gereduceerde contributieprijs van €60 zijn.. Alle reden dus om eens na te denken over actief deelnemen aan de tennissport bij TCN.

De tennisclub is er voor recreatief spelende tennissers en prestatief spelende tennissers. Regelmatig worden er toernooien georganiseerd. Het belangrijkste toernooi is het Twee Sterren Nationaal Ranglijst Toernooi JANSSEN-KERRES OPEN (voorheen **Kerres Open) waar spelers uit het hele land en het buitenland aan deelnemen. Het Queenstoernooi is een dames/herendubbel overdag toernooi in een gezellige ambiance. Naast het Janssen-Kerres Open en het Queenstoernooi worden ook nog het Schachttoernooi en de clubkampioenschappen georganiseerd. Deze toernooien kenmerken zich door de gezelligheid op en naast de banen. De jeugd strijdt tijdens het jeugdweekend om de hoogste eer: jeugdkampioen van TCN worden. Voor de allerkleinste jeugd is er de Worldtour, een competitie die de kleintjes op een meer dan gezellige wijze kennis laat maken met korte wedstrijden op hun eigen niveau op een kleiner speelveld. Elke vrijdagavond vanaf 19.00 uur is er een mixed-avond. Alle leden zijn dan welkom om in een fantastische ambiance tegen elkaar te spelen. Met wie en tegen wie, dat is de vraag, maar daarom heet het ook een mixed-avond.

Het tennispark van TCN ligt op een schitterende locatie aan de rand van de Brunssummerheide en is omgeven door fraaie natuur. Het adres is Schachtstraat 35 en de ingang van de Schachtstraat is aan de Brunssummerweg tegenover het McDonalds restaurant.

Mocht uw interesse voor de tennissport gewekt zijn, neem dan contact op met de clubtrainer van TCN, Joop Bockmeulen. Zijn telefoonnummer is 06 2276 8164 of stuur een e-mail naar bockmeulen@ziggo.nl. Het tennisseizoen start op 1 april aanstaande.