TC Nieuwenhagen

Onze club telt momenteel ruim 240 leden, waarvan 60 jeugdleden.
Dankzij de vele vrijwilligers die elk seizoen weer hun best doen, draait een vereniging zoals TCN goed en kunnen wij de contributie ook op een acceptabel niveau houden.
Het Bestuur is dan ook erg blij met de inzet van al die mensen, die TCN maken tot wat het is; een bloeiende en gezellige sportvereniging.

Zowel voor de recreant, als voor de prestatie tennisser zijn er voldoende mogelijkheden om te tennissen.
Onze clubtrainer Joop Bockmeulen organiseert regelmatig gedurende het seizoen leuke recreatieve toernooien.

Het prestatietennis bevorderen wij, via een speciale stichting, die ook een deel van de sponsoring verzorgt, de STPL (Stichting Tennis Promotie Landgraaf). Naast de ondersteuning van de eerste teams, zet de stichting zich in voor de ontwikkeling en begeleiding van onze jeugdige talenten.

De recreatieve tennissers die graag in KNLTB competitieverband willen spelen komen ook aan hun trekken, getuige de  15 competitieteams die meedoen!
Jaarlijks organiseren wij drie KNLTB toernooien. Trekpleister is wel het Kerres Open twee sterren toernooi, dat meetelt voor de Nederlandse ranking.
Het Queens-toernooi, een “dames-overdag” toernooi, en het “Schacht-toernooi”, een 30+ en 50+ dubbel- en gemengd-dubbel-toernooi zijn twee officiele toernooien waar veel leden van de clubs uit de regio aan meedoen.
Daarnaast zijn er jaarlijks diverse interne recreatieve toernooien, waar ieder lid van elk niveau aan kan deelnemen.
Voor onze jeugd worden allerlei activiteiten georganiseerd, waaronder o.a. een jeugdweekend, waar naast de clubkampioenschappen, vele andere activiteiten zorgen voor een onvergetelijke weekend.
Tot slot zijn er de clubkampioenschappen voor de seniorleden in september, het grootste interne toernooi, dat jaarlijks de onderlinge rivaliteit aanwakkert, waarbij spannende partijen  op de mat gelegd worden en tevens als afsluiting van het buitentennisseizoen betekend.
Voor meer informatie en bij interesse in onze vereniging, kunt u zich wenden tot:
Marcelle van ’t Hoog:

vanthoog@home.nl