Park gedeeltelijk open voor jeugd vanaf 29 april

Beste leden,

Afgelopen dinsdag heeft het kabinet de maatregelen in strijd tegen het coronavirus iets versoepeld. Voor de jeugd is dit goed nieuws, de senioren moeten helaas nog even geduld hebben t/m 20 mei. Dan wordt er opnieuw gekeken naar de mogelijkheden voor onder andere sportverenigingen.

Competitie
De voorjaarscompetitie is inmiddels komen te vervallen. Voor de komende najaarscompetitie kan opnieuw worden ingeschreven zodra dit aan de orde is. 

Toernooien
Alle toernooien t/m 14 juni zijn door de KNLTB afgelast. Daarna zal bekeken worden, hoe in een 1,5 meter samenleving de toernooien kunnen worden opgestart.

Aandachtspunten jeugd
Vanaf aanstaande woensdag 29 april mag de jeugd t/m 18 jaar onder begeleiding sporten op ons park. Hiervoor heeft de KNLTB enkele richtlijnen opgesteld en hebben wij onze trainer Joop Bockmeulen als toezichthouder aangesteld op het park.

Dit betekent dat het park tijdens de trainingen open zal zijn voor de jeugd en dat er ook door jeugd t/m 18 jaar vrij mag worden gespeeld. De belangrijkste aandachtspunten hebben we even op een rijtje gezet:

  • Jeugd tot en met 12 jaar kunnen onder begeleiding buiten tennissen en hoeven geen 1,5 meter afstand te houden; maximaal 6 kinderen per baan.
  • Jeugd van 13 tot en met 18 jaar kunnen onder begeleiding buiten tennissen indien zij 1,5 meter afstand houden; maximaal 4 jongeren per tennisbaan.
  • Vermenging van de leeftijdsgroepen kinderen tot en met 12 jaar en jeugd van 13 tot en met 18 jaar is op geen enkel moment toegestaan. 
  • Bij de tennismuur wordt met maximaal twee personen tot en met 12 jaar gespeeld of door maximaal 1 persoon in de leeftijd van 13 tot en met 18 jaar. 
  • Het clubhuis en terras zijn gesloten. Alleen het buitentoilet kan gebruikt worden indien nodig.
  • Alle ouders/verzorgers vragen wij de kinderen voor de toegangspoort van onze vereniging af te zetten en weer tijdig te komen ophalen. Graag wachten buiten de poort tot de kinderen weer naar buiten komen.

Zie ook de poster met richtlijnen die de KNLTB heeft gemaakt!


Gedeeltelijke openingstijden voor jeugd

Het park zal vooralsnog geopend zijn op:

  • Maandag van 17:00 tot 19:00 uur
  • Woensdag van 15:00 tot 19:00 uur
  • Donderdag van 17:00 tot 19:00 uur
  • Vrijdag van 16:00 tot 19:00 uur

Onze toezichthouder is Joop Bockmeulen die te bereiken is op: 06-22768164 of via: bockmeulen@ziggo.nl.


Neem een vriendje mee naar de training

Ook jeugd t/m 18 jaar die nog geen lid is, mag aanschuiven voor een training. Voorwaarde is wel dat dit van te voren even wordt aangegeven bij onze trainer zodat deze op de hoogte is.


Zodra er meer nieuws te melden is, horen jullie dit uiteraard van ons.


Met sportieve groet,
Het bestuur