Doe mee met de Grote Clubactie!

Tennis Club Nieuwenhagen verkoopt verantwoord loten van de Grote Clubactie!

Zaterdag 19 september is de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie gestart. Ook TCN doet mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,00 waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Via het verkoopboekje verkopen we op een verantwoorde manier loten, veilig voor zowel de verkopers als de kopers. Op de voorzijde van het boekje staat een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon.

Wil je niet wachten totdat iemand met een verkoopboekje voorbij komt, onderstaand geven we deze verkooplink uiteraard graag even weer.
https://lot.clubactie.nl/lot/tennisclub-nieuwenhagen/tennisclubnieuw enhagen/282261. Klik op de link, geef aan hoeveel loten je wilt (ver)kopen (let wel even op; standaard is de keuze ingesteld op 3 loten) vul je gegevens in en druk op “verstuur”.

Mochten vrienden, kennissen en familie TCN ook willen steunen stuur deze link dan gewoon even door naar een ieder waarvan je denkt dat die wel een lot willen kopen.

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen veel loten te verkopen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Loten worden verkocht tot en met 24 november en de trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 9 december! Op 10 december 2020 wordt de uitslag bekend gemaakt!

Schroom niet om loten te kopen en steun TCN, met op de koop toe hele mooie winkansen.

Namens alle leden van TCN,
Alvast heel veel dank!