Nieuwe coronamaatregelen 29-09-2020

Een ieder van jullie zal inmiddels weten dat het kabinet maandagavond nieuwe landelijke maatregelen heeft getroffen in de strijd tegen Covid-19. Om een nieuwe lockdown te voorkomen worden de komende 3 weken de sociale contacten in Nederland drastisch beperkt.

Vanaf 18.00 uur vandaag, 29 september 2020, mag er geen publiek bij sportwedstrijden aanwezig zijn. Niet bij amateursport alsook niet bij professionals. Ook dienen sportkantines gesloten te zijn.

Helaas betekent dit dat het einde van het tennisseizoen heel snel en abrupt komt. We hadden dit uiteraard graag anders gezien, maar we zijn als bestuur genoodzaakt om het TCN Afsluiting Seizoen toernooi voor 11 oktober af te lassen. Uiteraard zal ook de kantine vanaf vandaag gesloten zijn.

De najaarscompetitie kan in principe gewoon doorgaan maar met de beperking dat er geen publiek bij mag zijn en dat de kantine gesloten blijft. De teamcaptains zijn hierover op de hoogte gesteld.

Voor nu, dank jullie wel voor jullie begrip, blijf gezond en we houden jullie op de hoogte,

Het bestuur van TCN