Janssen Kerres 17+ 2021

Janssen-Kerres

Het Janssen Kerres 17+ wordt ieder jaar georganiseerd door TC Nieuwenhagen. Dit toernooi is een twee sterren Nationaal Ranglijsttoernooi (NRT**) gecombineerd met een 17+ toernooi voor de categorieën 3 t/m 7 en wordt dit jaar gehouden in week 29. In totaal is er € 8.000 prijzengeld te verdienen, onder voorbehoud van sponsoring en aantal inschrijvingen.

Tot 2016 was dit toernooi bekend als het Kerres Open maar door een fusie tussen Kerres autobedrijven en Janssen autobedrijven is de naam omgedoopt in Janssen Kerres 17+ 2021. Naast de deelnemers aan het ranglijsttoernooi kunnen ook tennissers (17+) in de categorieën 3 tot en met 7 meedoen. Er zal gespeeld worden op de 8 gravelbanen op het park van TC Nieuwenhagen in Landgraaf. Janssen Kerres zorgt voor een ware metamorfose van het tennispark van TCN. Iedereen die wil genieten van toptennis (de spelers komen uit het hele land en ook uit het buitenland) is welkom op ons park. De entree en de geweldige sfeer zijn gratis.

Zet week 29 – (19 juli t/m 25 juli) maar alvast in je agenda! De toernooidirecteur dit jaar is Joop Bockmeulen (Tel: 06 22768164, Email: bockmeulen@ziggo.nl).

De inschrijving voor de categorieen 3 t/m 7 is geopend. Meer informatie hier: [.. inschrijving nog niet geopend..]