Maak Kennis met Tennis

Tennisclub Nieuwenhagen wil de jeugd maar ook 18 plussers kennis laten maken met de tennissport. Tot een aantal jaren terug was Tennisclub Nieuwenhagen (TCN) een van de grootste verenigingen van Landgraaf. Helaas is dat niet meer zo en daarom gaat TCN actief leden werven.

Jeugd
Voor de jeugd (tot 18 jaar) betekent dit dat zij gedurende een jaar gratis lid mogen zijn van TCN. Alleen de kosten van de KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond) zullen in rekening gebracht worden. Dit is € 20,-.

Senioren
Iedereen van 19 jaar of ouder kan geheel gratis en vrijblijvend een gratis proefles aanvragen bij de clubtrainer Joop Bockmeulen. Na deze proefles kan dan gekozen worden voor 5 tennislessen in groepsverband. Daarna bestaat de mogelijkheid om lid te worden van TCN. Dit lidmaatschap zal dan tegen een gereduceerde contributieprijs van €60 zijn.

Alle reden dus om eens na te denken over actief deelnemen aan de tennissport bij TCN.

Het tennispark van TCN ligt op een schitterende locatie aan de rand van de Brunssummerheide en is omgeven door fraaie natuur. Het adres is Schachtstraat 35 en de ingang van de Schachtstraat is aan de Brunssummerweg tegenover het McDonalds restaurant.

Inschrijven / informatie
Mocht uw interesse voor de tennissport gewekt zijn, neem dan contact op met de clubtrainer van TCN, Joop Bockmeulen of vul direct het inschrijfformulier in.

Het tennisseizoen start op 1 april.