Ontdek TENNIS

De leukste sport van de wereld. Trainen, wedstrijden en toernooien spelen, het kan allemaal. Maar ook als je als recreant gewoon lekker buiten wil sporten ben je van harte welkom een balletje te slaan.

Nu we weer buiten mogen sporten, maar ook rekening moeten houden met de 1,5 meter afstand tot andere personen ter bestrijding van Covid-19 wil Tennis Club Nieuwenhagen je graag kennis laten maken met de tennissport.

Tennis is een contactvrije sport, geschikt voor jong én oud en voor zowel prestatieve alsook recreatieve sporters.
Tennis Club Nieuwenhagen (TCN) is een vereniging met 270 leden en beschikt over 8 verlichte gravelbanen op een van de mooiste locaties in Parkstad aan de Schachtstraat 35 in Landgraaf.

Gaat je eigen sport binnenkort in de zomerstop, of zoek je gewoon een sportieve uitdaging voor de komende zomermaanden, dan heeft TCN wellicht een zeer mooie speciale aanbieding om kennis te maken.

Voor slechts € 60:

  • volledig lidmaatschap seizoen 2020 (tot oktober 2020)
  • inclusief 5 lessen door onze gecertificeerde clubtrainer
  • onbeperkt vrij spelen
  • deelname aan alle club evenementen en activiteiten

Heb je in het verleden reeds kennisgemaakt met de tennissport en wil je je racket weer oppakken (en heb je geen behoefte aan tennislessen) dan kun je het eerste jaar lid worden van TCN voor € 30,00. Jeugdleden betalen het 1e jaar zelfs geen contributie.

De lessen worden in principe gepland op de zaterdagmiddag of zondagochtend, en indien gewenst en mogelijk in overleg met de clubtrainer Joop Bockmeulen.

Ben je enthousiast en wil je graag kennismaken met de tennissport en onze gezellige vereniging, stuur dan een mailbericht naar info@tcnieuwenhagen.nl.

Of neem contact op met Toon Moerkerk, bereikbaar onder telefoonnummer 06-21556697.

Download deze aanbieding als pdf-bestand.