Activiteiten 2022

Rackettrekken – iedere vrijdag

Iedere vrijdagavond vanaf 19.30 uur kunnen leden meedoen met rackettrekken. Tijdens deze avond worden er rackets getrokken en koppels gevormd om vervolgens een leuke tennispartij te spelen. Gezelligheid staat hierbij centraal. Voor alle niveau’s!

KNLTB Voorjaarscompetitie

De voorjaarscompetitie start op 1 april en loopt tot begin juni. In deze KNLTB competitie speel je tegen teams van andere verenigingen.

Asperges toernooi – 4 juni

Op zaterdag 4 juni wordt vanaf 11.00 uur het Asperges toernooi georganiseerd. Inschrijving is inmiddels gesloten.

– Spelen van 11:00-11:45 en van 12:00-12:45 uur
– In de lunchpauze serveren we pistoletjes, asperges met ei/ham of Hollandaisesaus.
– Spelen van 13:45-14:30 en van 15:00-15:45 uur.
– Afsluiting van het toernooi en prijsuitreiking rond 16:00 uur.

Clubkampioenschappen – 17 t/m 26 juni

De jaarlijkse clubkampioenschappen vinden dit jaar plaats van 17 t/m 26 juni. Inschrijven gaat via toernooi.nl. Inschrijven is mogelijk t/m zondag 12 juni.

Inschrijven is mogelijk in de volgende categorieën: HE beginner, DE beginner, Dubbel beginner, HE 7, DE 7, HD 7, DD 7, GD 7, HE 4/5/6, DE 4/5/6, HD 4/5/6, DD 4/5/6, GD 4/5/6, HD 60+, DD 60+ en GD 60+.

De kosten per categorie bedragen 5,00 EUR per persoon. Je kunt je inschrijven in maximaal twee categorieën.

Op maandag t/m vrijdag wordt er gespeeld in de avond en op zaterdag/zondag in de ochtend en middag. Je hoeft niet iedere dag beschikbaar te zijn (wel op de finale zondag!). Je kunt bij je inschrijving namelijk aangeven wanneer je verhinderd bent. Hier proberen we dan rekening mee te houden bij het maken van de planning.

Huldiging kampioenen + BBQ – 26 juni

Op zondag 26 juni worden de finales gespeeld voor de clubkampioenschappen. Na afloop is er een heerlijke BBQ en worden de kampioenen van de voorjaarscompetitie gehuldigd. Meer informatie hierover volgt nog.

Buitenring toernooi 17+, 35+ en NRT** – 18 t/m 24 juli

Het Buitenring toernooi wordt dit keer gehouden in week 29 (voorheen het Janssen Kerres toernooi). Er kan worden ingeschreven voor de 17+ en de 35+ in de categorieën HE, DE, HD, DD en GD.

Gelijktijdig wordt er ook het NRT** (Nationaal Ranglijst Toernooi) gespeeld door onze Nederlandse toppers.

Inschrijven voor het 17+ en 35+ toernooi kan via toernooi.nl middels de volgende link.

Rackettrekken & pizza avond – 12 augustus

Zet vrijdag 12 augustus alvast in je agenda. Vanaf 19:00 uur worden er rackets getrokken en leuke partijen gespeeld. Na afloop pizza avond!! Meer informatie hierover volgt nog.

Laddercompetitie 1 september t/m 31 oktober

Meld je aan t/m 1 september via de KNLTB Match App en speel mee met de enkelspel en/of dubbelspel laddercompetitie. Tennis is leuker als je wedstrijden speelt!

Jeugdweekend – 9 & 10 september

Op vrijdag 9 september zullen er clubkampioenschappen plaatsvinden voor de jeugd. Op zaterdag 10 september gaan we iets leuks doen. Dat is nog een verrassing!

KNLTB najaarscompetitie

De najaarscompetitie van de KNLTB loopt dit jaar van 11 september t/m eind oktober. Inschrijven hiervoor kan nog t/m zondag 12 juni. Je hierover al een mail ontvangen met meer informatie.

Zeeuwse stromen toernooi & BBQ – 11 september

Het populaire Zeeuwse Stromen toernooi wordt dit jaar gehouden op zondag 11 september vanaf 13:00 uur. Dit gezelligheidstoernooi wordt afgesloten met een heerlijke barbeque. Meer informatie volgt nog.

Supertiebreak toernooi – 16 oktober

Op zondag 16 oktober wordt er een supertiebreak toernooi georganiseerd op ons park. Er wordt in dubbels gespeeld om twee gewonnen supertiebreaks (met een poulesysteem). Je meldt je individueel aan en de koppels worden door Joop Bockmeulen samengesteld. Alle combinaties zijn mogelijk.

We starten om 14.00 uur en spelen tot 17.00 uur. Daarna is er de mogelijkheid om een heerlijke friet zuurvlees of friet goulash te bestellen in de kantine en gezellig nog even een drankje te doen!

Wijnproefmiddag – 19 november

Zaterdag 19 november zal er wijnproeverij plaatsvinden op ons park. Meer informatie volgt nog.