Activiteiten 2024

Nieuwsjaarstoernooi jeugd – 6 januari

Zaterdag 6 januari organiseren we een gezellig nieuwjaarstoernooi voor de jeugd van TCN in de tennishal. Het belooft een leuke middag te worden vol tennisplezier en lekkere wafels en.. We hopen dat jullie allemaal aanwezig zijn om samen met je tennisvrienden er een gezellige middag van te maken. Tot dan! Graag opgeven voor 30 december!

Nieuwjaarsreceptie – 7 januari

Op zondag 7 januari vindt vanaf 11:00 uur tot 15:00 uur de nieuwsjaarsreceptie plaats in onze kantine. Leden zijn van harte welkom!

Algemene ledenvergadering – 17 maart

Zondag 17 maart vanaf 11:00 uur vindt de jaarlijkse ALV plaats in de kantine op ons park. Alle leden zijn van harte welkom!

Opening seizoen / Brunch – 24 maart

Nog een paar weken en dan gaat het tennisseizoen op ons park weer van start. 
Graag willen wij jullie als opening van het seizoen uitnodigen voor een traditionele Brunch op ons park. Voor leden is deze brunch gratis, voor meekomende familie, c.q. vrienden zijn de kosten €5,- per persoon. Om deel te nemen vragen wij jullie om je voor 18 maart a.s. aan te melden door een e-mail te sturen. We verheugen ons op jullie aanwezigheid om gezellig bij te praten en samen uit te kijken naar een sportief en gezellig tennisseizoen!

Tulpen Toernooi – 14 april

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor het Tulpen Toernooi dat op ons park plaatsvindt op zondag 14 april 2024. Dit is een gezelligheidstoernooitje waarbij je een aantal wedstrijden speelt met verschillende dubbelpartners. De indeling wordt van tevoren gemaakt. We beginnen om 13.00 uur met spelen en om 17.00 uur is de laatste ronde afgelopen. Het inschrijfgeld bedraagt €7,50 en er zijn prachtige tulpen te winnen! 🌷

Inschrijven doe je door een mail te sturen. Dit kan tot en met 9 april.

Asperge Toernooi – 9 juni

Meer info volgt nog..

Jeugdweekend 28 & 29 juni

Ook dit jaar wordt er weer een jeugdweekend georganiseerd en wel op vrijdag 28 juni en zaterdag 29 juni 2024.

Op vrijdag 28 juni rond 18:00 uur start het jeugdweekend met het ouder-kindtoernooi op ons park en op zaterdag 29 juni gaan we o.a. klimmen bij SnowWorld in Landgraaf.

Wil je meedoen, meld je zo snel mogelijk aan. Aanmelden kan tot 28 april!

We willen graag weten i.v.m. de organisatie of je alleen op vrijdag, alleen op zaterdag of het hele weekend mee wilt doen.
Stuur deze week nog een mail naar ..

De kosten:
Alleen vrijdagavond ouder-kind toernooi €2,50.
Alleen zaterdag klimmen €17,50
Wil je het hele weekend meedoen, dan €20.

Ga je mee? Dan willen wij jullie vragen om het bedrag naar de rekening van de club over te maken, zodat wij alles kunnen regelen en boeken.

Wij hebben er zin in en verheugen ons op een gezellige weekend!

Wimbledon Toernooi – 7 juli

Op zondag 7 juli organiseren we het 2de TCN Wimbledon Toernooi!

Wat houdt het in?

  • Aanmelden tussen 12:30 en 13:00 uur op ons sportpark met een verfrissend welkomstdrankje.🍹
  • Je speelt meerdere rondes in verschillende dubbelcombinaties.
  • We tennissen tussen 13.00 en 17.00 uur. 🎾👟
  • Tussendoor serveren we de traditionele Wimbledon ‘Strawberries and Cream’ 🍓
  • Om 17:00 uur serveren we een broodje hamburger 🍔 met frietjes.🍟
  • Aansluitend eindigen we het interne funtoernooi met een prijsuitreiking 🏆 in de vorm van een loterij.
  • De dresscode op Wimbledon is traditioneel wit. ⚪️ Het is leuk als je een witte sportoutfit aantrekt, maar zeker niet verplicht. Kijk of je toevallig een wit shirt in de kast hebt hangen.
  • Deelname met tennissen en eten kost €10,- per persoon en moet per pin afgerekend worden op 7 juli. Alleen mee-eten? Dat kan! Dan betaal je €7,50. 

➡️ Meld je snel aan! 

Buitenring Toernooi – 15 t/m 21 juli

De inschrijving is inmiddels gesloten en de loting en planning heeft plaatsgevonden. Een overzicht van alle wedstrijden is te vinden op: https://mijnknltb.toernooi.nl/tournament/AA1E8F31-7216-47C3-91B3-2428BDC9490B . Kom elke dag vanaf 18:30 uur gezellig genieten van leuke en spannende wedstrijden op ons park!

NTW Toernooi – 2 t/m 8 september

Meer info volgt nog..

Zeeuwse stromen – 15 september

Meer info volgt nog..

Halloween wandeling – 2 november

Meer info volgt nog..