Lid worden bij TC Nieuwenhagen

Introductie

TCN beschikt over een prachtig gelegen park met 6 tennisbanen (gravel) en vanaf eind juli 2024 ook over padelbanen (kunstgras). Ons sportpark opent dagelijks om 08:00 uur, sluit om 23:00 uur en beschikt over een clubhuis met kantine, terras, douches en toiletten. Indien het clubhuis gesloten is, kan er gebruik gemaakt worden van het buitentoilet en watervoorziening. De tennisbanen kunnen verlicht worden in de avonduren op momenten dat het clubhuis geopend is. De verlichting voor de padelbanen kan in de avonduren altijd geactiveerd worden. Gedurende het jaar worden er talloze activiteiten en toernooien georganiseerd. Ook biedt TCN de mogelijkheid aan om trainingen te volgen die je op weg kunnen helpen als beginner, maar zeker ook als gevorderde tennis en/of padelspeler.

TCN Lidmaatschap

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot 31 december. Je gaat het lidmaatschap dus aan voor het lopende jaar tot en met 31 december, ongeacht de startdatum. Je lidmaatschap wordt automatisch stilzwijgend verlengd. Het buitenseizoen voor tennis start meestal begin april tot eind oktober / begin november. Voor padel loopt het seizoen bijna het gehele jaar door. Alleen bij extreem koud of nat weer is het niet mogelijk om padel te spelen op ons park.

We kennen twee lidmaatschappen bij TC Nieuwenhagen:

  • Tennis en padel lidmaatschap
  • Tennis lidmaatschap

De hoogte van de contributie voor beide lidmaatschappen vind je hieronder. Bij vragen over het lidmaatschap kun je altijd contact opnemen met de ledenadministratie. Deze verschaft je graag meer informatie.

Contributie tennis- & padelabonnement

Tennis- en padelabonnement (padelbanen beschikbaar vanaf eind juli 2024!)LeeftijdContributie 2024
Tennis en padel in de daluren
(van maandag t/m vrijdag tot 17:00 uur en in het weekend vanaf 13:00 uur)
t/m 17 jaar€ 100,00 € 42,00
Volledig tennis- en padelabonnementvoor alle leeftijden€ 200,00 € 84,00

Contributie tennisabonnement

TennisabonnementLeeftijdContributie 2024
Junioren (Eerste jaar gratis! Indien er competitie gespeeld wordt, zal er 20 euro in rekening
worden gebracht voor aanmelden bij de KNLTB.)
t/m 11 jaar€ 50,00
Junioren (Eerste jaar gratis! Indien er competitie gespeeld wordt, zal er 20 euro in rekening
worden gebracht voor aanmelden bij de KNLTB.)
12 t/m 17 jaar€ 76,00
Senioren18 en 19 jaar€ 97,00
Senioren20 en 21 jaar€ 125,00
Seniorenvanaf 22 jaar€ 150,00
Nieuw lidmaatschap senioren voor het 1e jaar
(Geldt alleen indien men minimaal de laatste 3 jaar geen lid van TCN is geweest)
vanaf 18 jaar€ 60,00

Aanmelden

Je kunt je aanmelden als lid door het online-inschrijfformulier in te vullen. We zullen je aanvraag dan z.s.m. in behandeling nemen.

Let op! Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot 31 december. Je gaat een lidmaatschap dus aan voor het lopende jaar tot en met 31 december, ongeacht de startdatum. Je lidmaatschap wordt automatisch stilzwijgend verlengd. Voor meer informatie lees hieronder verder!

Afmelden

Wil je je lidmaatschap beëindigen voor het komende jaar? Doe dat dan a.u.b. tijdig om kosten te voorkomen! Je kunt je afmelden t/m 31 december (voorafgaand aan het nieuwe seizoen) door een e-mail te sturen naar onze ledenadministratie. Je ontvangt hier altijd een bevestiging per e-mail van! De speciale zomer-challenge abonnementen (geldig t/m september) eindigen automatisch! Ben je te laat met afmelden dan worden er kosten in rekening gebracht.