Over onze vereniging

ons tennispark

TC Nieuwenhagen heeft momenteel zo’n 300 leden, waarvan 35 jeugdleden.
Dankzij de vele vrijwilligers die elk seizoen weer hun best doen, draait onze vereniging goed en kunnen wij de contributie op een acceptabel niveau houden. Het bestuur is dan ook erg blij met de inzet van al die mensen, die TCN maken tot wat het is; een bloeiende en gezellige sportvereniging.

Zowel voor de recreant, als voor de prestatie tennisser zijn er voldoende mogelijkheden om te tennissen.
Op de vrijdagavond is er van 19.00 uur tot 21.30 uur een mix-avond, waarbij iedereen met iedereen tennist d.m.v. loting / racket-trekken.

De recreatieve tennissers die graag in KNLTB competitieverband willen spelen komen ook aan hun trekken, getuige de bijna 20 competitieteams die meedoen!

Jaarlijks (week 29) organiseert TCN het “Buitenring Toernooi”. Dit is een open toernooi in alle mogelijke categorieën (HE/DE/HD/DD/GD) voor de leeftijden 17+ en 35+. Vanaf 2024 wordt het Buitenring Toernooi uitgebreid met padel en kun je ook inschrijven voor de volgende padelcategorieën: HD/DD/GD. Daarnaast zijn er jaarlijks diverse interne recreatieve toernooien, waar ieder lid van elk niveau aan kan deelnemen.

Voor onze jeugd worden allerlei activiteiten georganiseerd, waaronder o.a. een jeugdweekend, Tijdens dit jeugdweekend vinden de clubkampioenschappen voor de jeugd plaats en zorgen vele andere activiteiten ervoor dat deze week onvergetelijk wordt.
Tot slot zijn er de clubkampioenschappen voor de seniorleden, het grootste interne toernooi, dat jaarlijks de onderlinge rivaliteit aanwakkert, en waarbij spannende partijen op de mat gelegd worden.

Algemene informatie T.C. Nieuwenhagen:
Het tennispark is gelegen aan de Schachtstraat 35, 6373 CH Landgraaf

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 23:00 uur.
Zaterdag en zondag van 08:00 uur tot 22:00 uur (geen verlichting!)

Telefoonnummer kantine: 045-5310858

Kaart