De toernooien van TCN

Queens 2021 (35ste editie!) = afgelast!

Een week na de voorjaarscompetitie start het eerste toernooi van TCN. Dat is in week 25 (21/06 t/m 25/06/2021).
Wegens omstandigheden zal het Queens toernooi dit jaar helaas niet worden georganiseerd.

Het Queens is een damesdubbel-overdag toernooi dat zich kenmerkt door gezelligheid in een sfeervolle ambiance. Er is de organisatie niets aan gelegen om het park met vlaggetjes en bakken met geraniums te versieren. Op de vrijdag is er de traditionele Limburgse fruitvlaai met een doorsnede van 1 meter. Voor dit toernooi nemen verschillende dames zelfs een week vakantie op. De organisatie ligt bij Stiny van Ooyen en Ria Bodeutsch.

Janssen Kerres 17+ 2021

Kerres logo met merken

Het tweede toernooi van TCN is het Nationale twee sterren Ranglijsttoernooi Janssen Kerres 17+ 2021. Tot 2016 was dit toernooi bekend als het Kerres Open maar door een fusie tussen Kerres autobedrijven en Janssen autobedrijven is de naam omgedoopt in Janssen Kerres Open. Naast de deelnemers aan het ranglijsttoernooi kunnen ook tennissers in de categorieën 3 tot en met 7 meedoen. Janssen Kerres zorgt voor een ware metamorfose van het tennispark van TCN. Iedereen die wil genieten van toptennis (de spelers komen uit het hele land en ook uit het buitenland) is welkom op ons park. De entree en de geweldige sfeer zijn gratis. Zet week 29 (19/07 t/m 25/07/2021) maar alvast in de agenda. De toernooidirecteur is Joop Bockmeulen.

Buitenring Toernooi 2021

Het derde toernooi is het Buitenring Toernooi. Dit toernooi vindt plaats in week 35 (30/08 t/m 05/09/2021). Dit is een dubbeltoernooi dat sinds 2020 nieuw op de kalender staat. In de verschillende categorieën zien we HD, DD en Gemengd spelen. Gestreden wordt op het scherpst van de snede, maar elke deelnemer weet dat gezelligheid het argument is om mee te doen. De organisatie ligt bij de wedstrijdcommissie van TCN.

Aanmelden kan via: …