Nieuws

TC Nieuwenhagen steunt SamenLoop voor Hoop 2019 op 22 en 23 juni in Landgraaf

24 uur samen lopen tegen kanker

SamenLoop voor Hoop is een lokaal wandelevenement waar teams 24 uur lopen in de strijd tegen kanker. SamenLoop voor Hoop zet (ex)kankerpatiënten in het zonnetje en herdenkt de overledenen. Met dit inspirerende evenement dat volledig door vrijwilligers wordt georganiseerd, vieren we het leven, zamelen we geld in voor kankeronderzoek en geven we informatie over kanker. Het is meer dan een sponsorloop en geen wedstrijd. De opbrengst van SamenLoop voor Hoop komt ten goede aan wetenschappelijk onderzoek naar kanker.

Meer informatie is te vinden op de website van de SamenLoop voor Hoop in Landgraaf https://samenloopvoorhoop.nl/landgraaf/.

Het evenement

Tijdens SamenLoop voor Hoop wisselen teamleden elkaar continue af waardoor de teams gezamenlijk een lange wandeling afleggen. Er loopt altijd minstens één teamlid als symbool van de voortdurende strijd tegen kanker. De teams wandelen vanaf de start op 22 juni aanvang 13.00 uur gedurende 24 uur met elkaar rondjes op  de atletiekbaan van STB op Park ter Waerden. In 2015 hebben ruim 2000 personen voor het goede doel deelgenomen aan dit evenement. Naast het wandelen worden nog meer activiteiten op en rond de atletiekbaan georganiseerd.

TG Nieuwenhagen steunt dit evenement en wil meer zijn, dan alleen een tennisclub

TCN heeft besloten om dit evenement actief te ondersteunen. Onder de naam van Dur Wandelkloep wil TCN zoveel mogelijk leden, familieleden, vrienden en kennissen oproepen om zich aan te melden. Deelname kost per persoon € 15,00 dat volledig ten goede komt aan het goede doel en hiervoor ontvangt u een T-shirt van de SamenLoop voor Hoop.

Dur Wandelkloep heeft als doel om met minimaal 200 wandelaars deel te nemen en ook nog eens minimaal € 5000 aan sponsorgeld op te halen. Op dit moment hebben zich al ruim 60 wandelaars gemeld.