Schrijf je in voor de clubkampioenschappen 17 t/m 26 juni

Van vrijdag 17 juni t/m zondag 26 juni organiseren we bij TC Nieuwenhagen de jaarlijkse clubkampioenschappen.

Tijdens de clubkampioenschappen laat je zien wat je in huis hebt maar draait het natuurlijk ook om plezier en gezelligheid. We zouden het dan ook erg leuk vinden als jij je inschrijft en gezellig meedoet!

Voor de nieuwe leden hebben we een beginnerscategorie voor de herenenkel (HE), damesenkel (DE) en de dubbel. In de dubbel voor beginners wordt er geen onderscheid gemaakt tussen dames en heren.

Inschrijven is mogelijk in de volgende categorieën: HE beginner, DE beginner, Dubbel beginner, HE 7, DE 7, HD 7, DD 7, GD 7, HE 4/5/6, DE 4/5/6, HD 4/5/6, DD 4/5/6, GD 4/5/6, HD 60+, DD 60+ en GD 60+.

De kosten per categorie bedragen 5,00 EUR per persoon. Je kunt je inschrijven in maximaal twee categorieën.

Op maandag t/m vrijdag wordt er gespeeld in de avond en op zaterdag/zondag in de ochtend en middag. Je hoeft niet iedere dag beschikbaar te zijn (wel op de finale zondag!). Je kunt bij je inschrijving namelijk aangeven wanneer je verhinderd bent. Hier proberen we dan rekening mee te houden bij het maken van de planning.

Op zondag 26 juni sluiten we de clubkampioenschappen af met de finales en maken we er een gezellige middag van.

Inschrijven doe je zoals gebruikelijk via: https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=1D8B411E-5EB3-47EF-ADD3-F20B8FC6153C  en is mogelijk t/m zondag 12 juni dan sluit de inschrijving.

Met vriendelijke groet,

De wedstrijdcommissie
TC Nieuwenhagen